Tack till er alla från gänget bakom Ronja rövardotter!

Ett stort tack till alla skådespelare, föräldrar, medlemmar i produktionsteamet, funktionärerna i våra ungdomsföreningar, backstagepersonalen, vänner och understödare! 

Vi landade i år på publiksiffran 3 811 personer, vilket är fint med tanke på vilket  väder vi haft i södra Finland i juni 2014!

Du som ännu en gång vill uppleva vårt gäng och våra glada melodier, är välkommen till Nyländsk Afton lö 8.10.2014 kl. 17 i Bollhallen i Ekenäs! Boka biljetter via NSU!


 

Ronja rövardotter är sommarens pjäs på Finns sommarteater

"Är det sant att du vill vara min bror?"
Hon hörde honom skratta bortom stenflisen. 
"Min syster", sa han. "Jag tycker om att höra din röst, men jag skulle vilja se dig också. 
Är du lika svartögd som du brukar vara?

Finns sommarteater bjuder i år på Astrid Lindgrens klassiker RONJA RÖVARDOTTER i dramatisering av Magnus Lindman och med musik av Perer Adolfsson. För regin svarar skådespelaren Mika Fagerudd, nu för andra året på Finns sommarteater.

I produktionen 2014 medverkar 18 skådespelare, både barn, ungdomar och vuxna. Rollerna som Ronja och Birk görs av Matilda Vaenerberg och Christian Kråkström. Mattis och Lovis spelas av Thomas Silén och Tipi Olander, medan Borka och Undis gestaltas av Kim Sederlöf och Catarina Diehl. Skalle-Per görs av Stig Edsvik. 

Scenen kommer att fyllas av rövare, vildvittror, rumpnissar och grådvärgar där följande skådespelare dubblerar i rollerna: Charlotta Ahonen, Tova Biese, Matilda Hertzberg, Ines Hämäläinen, Konrad Simonenko, Ella Stenman, Jonna Stenman, Victor Suhonen, Anna Sundell, Laura Ukkonen och Ellen Wikholm. 

Premiären är torsdag 5 juni och den sista och 17e föreställningen spelas söndagen den 29e juni. Vardagskvällar spelas pjäsen kl. 19 och på lördag och söndag kl 17. Föreställningen blir ca 2 h lång, inklusive paus.