Q & A

Vanliga frågor och svar

När löser man ut biljetterna? 

Biljetter som har bokats per telefon via EBUF löses ut på spelplatsen 30 minuter före föreställningen och betalas på plats. Observera att det tar en stund att promenera från parkeringen till spelplatsen. Det är möjligt att betala både med kort och kontant. Om du köpt via NetTicket behöver du inte lösa ut något, utan du visar vid insläpp din biljett som du fått tex. via e-post på telefonen, eller utprintad version. 

Förhindrad att komma?

Ifall du bokat biljetter via EBUF och blir förhindrad av att komma - vänligen meddela i tid och avboka vid förhinder - så att vi kan sälja biljetterna vidare. Tyvärr kan vi inte ändra NetTicket bokningar. 

Parkering

Gratis parkering 500 m från spelplatsen på den gräsbevuxna åkern vid Kungsgårdsvägen 35 (Kuninkaankartanontie). 

Till spelplatsen med lokaltrafik:

Nära parkeringen till spelplatsen finns busshållplatsen: ESPOONKARTANO/ESBO GÅRD - E5145 – Kuninkaankartanontie, som buss 167 stannar vid hållplatsen ungefär två gånger i timmen. På veckoslut ca. en gång i timmen. Från busshållplatsen är de runt 500 meter gångväg till spelplatsen. 

Grupper/Bussar

Bussar som behöver parkera bör meddelas i förväg till EBUF för att få rätt körbeskrivningar till skild bussparkering. 

Föreställningen är utomhus

Finns sommarteater är en typisk finländsk sommarteater - alla föreställningar spelas utomhus - oberoende av väder. Klä dig enligt väder - varma kläder, regnkläder och stövlar om det regnar, men INGA PARAPLYER - tack!  Om solen gassar på eftermiddagsföreställningarna är det bra med en solhatt eller keps. Vattenflaskan kan du få påfylld i cafeterian.

Tillgänglighet

Vi har rullstolsplatser till förfogande och det finns specifika inva-parkeringsplatser intill spelplatsen. Kontakta EBUF för körbeskrivningar till inva-parkeringsplatsen.

Det finns en invabajamaja på spelplatsen.

Det finns också möjlighet att ha med sig en assistentperson eller assistanshund för synskadade. Assistenter ser föreställningen gratis. Kontakta oss på förhand för att reservera en rullstolsplats eller meddela oss om du har följe av en assistent eller assistanshund. 

Servering

Caféet på spelplatsen sköts av vår unga företagare Joakim Seppelin och håller öppet före förställningen och under pausen.

Finns sommarteaters funktionärer från EBUF:s nio medlemsföreningar säljer popcorn, wokade grönsaker samt grillkorv under pausen. Korven är glutenfri och laktosfri. Låt dig gärna frestas!

Bekvämlighetsinrättningar

Välskötta bajamajor står till förfogande när nöden gör sig påmind.   

Programblad och lotter

Programblad ingår i biljettpriset.
Finns sommarteaters funktionärer säljer också förmånliga lotter med fina vinster.