Årets pjäs är inställd!

Det blir Vi på Saltkråkan 2021! 


Efter att Finns sommarteater ställde in premiären för Vi på Saltkråkan planerad till juni 2020 har styrelsen tagit beslut om att spela pjäsen år 2021 istället. Robert Ingman, producent för Finns sommarteater har under de senaste dagarna fått omförhandlat rättigheterna för pjäsen.

Robert känner sig rofylld och väldigt nöjd över att alla pusselbitar faller på plats. Vi har alla, såväl produktionsteam som skådespelare jobbat hårt för pjäsen. Vi har sedan hösten 2019 levt med Vi på Saltkråkan i tankarna. Provinspelning för skådespelarna var det i januari och sedan dess har vi tränat flitigt på repliker, koreografi och sång. Musiken och scenografin har väldigt långt redan planerats. Det arbetet går i och med det färska beslutet inte till spillo.

Vi är nu, om möjligt, ännu mer beslutsamma att producera en succéversion av Astrid Lindgrens klassiker och hoppas alla teatervänner tar sig till föreställningarna i juni 2021! 

Ännu återstår att se ifall samtliga skådespelare som skulle stå på scen om drygt en månad kan ställa upp i juni 2021. Men av allt att döma är glädjen stor bland alla involverade.

Vi kommer att få svårt att hålla oss till tåls i drygt ett år. Regissör är Ylva Edlund som redan genast meddelade, utan tvekan, att hon regisserar oberoende vilket år pjäsen blir av. 

Tilläggsfrågor kan riktas till producent Robert Ingman per telefon eller email. Vänligen se kontaktuppgifter nedan.

  

Finns sommarteater i Esbo grundades 1973 och hette då Glims sommarteater. Idag är Finns sommarteater Mellannylands största svenskspråkiga sommarteater, som engagerar barn, unga och vuxna från hela Nyland. Finns sommarteater drivs av Esbobygdens ungdomsförbund (EBUF) och sätter upp en familjepjäs varje sommar.

________________________________________________________________

Frågor? Idéer?

Kontakta då vår producent Robert Ingman på robert@avuevents.com

Telefon +358405027375.


 

 

 

Årets pjäs

Biljetter

Kontakt