Allmän info


När löser man ut biljetterna? 

Biljetter som har bokats per telefon via EBUF löses ut på spelplatsen 30 minuter före föreställningen och betalas på plats. Observera att det tar en stund att promenera från parkeringen till spelplatsen. Det är möjligt att betala med kort.


Förhindrad att komma?

Ifall du bokat biljetter via EBUF och blir förhindrad av att komma - vänligen meddela i tid och avboka vid förhinder - så att vi kan sälja biljetterna vidare. 


Parkering

Gratis parkering 500 m från spelplatsen på den gräsbevuxna åkern vid Kungsgårdsvägen 35 (Kuninkaankartanontie). (Google maps)


Föreställningen är utomhus

Finns sommarteater är en typisk finländsk sommarteater - alla föreställningar spelas utomhus - oberoende av väder. Klä dig enligt väder - varma kläder, regnkläder och stövlar om det regnar, men INGA PARAPLYER - tack!  Om solen gassar på eftermiddagsföreställningarna är det bra med en solhatt eller keps. Vattenflaskan kan du få påfylld i cafeterian.


Servering

Caféet på spelplatsen sköts av vår unga företagare Joakim Seppelin och håller öppet före förställningen och under pausen.

Finns sommarteaters funktionärer från EBUF:s nio medlemsföreningar säljer grillkorvunder pausen. Låt dig gärna frestas!


Bekvämlighetsinrättningar

Välskötta bajamajor står till förfogande när nöden gör sig påmind.   


Programblad och lotter

Programblad ingår i biljettpriset.
Finns sommarteaters funktionärer säljer också förmånliga lotter med fina vinster. 


Utställning

På spelplatsen finns de vinnande bidragen i den årliga teckningstävlingen utställda. Tävlingen har arrangerats sedan år 1994 för lågstadierna i Esbo och Grankulla och under de senaste åren även för språkbadsskolorna.

 

  

Årets pjäs

Biljetter

Kontakt