Ponnyridning på lördags- och söndagsföreställningar

29.05.2019 kl. 13:30
Espoon talli ordnar ponnyridning med shetlandsponnyerna Ruby och Scooby i samband med föreställningarna på lördagar och söndagar.

Vi har ingen riktig häst i föreställningen, men:

I samband med Pippi-föreställningarna på lördagar och söndagar kommer Espoon talli att ordna ponnyridning på spelplatsen. Det är de söta shetlandsponnyerna Ruby och Scooby (på bilden tillsammans med våra Pippin Liv och Jenny) som barn på minst 2 år och högst 150cm eller 45 kg får rida på.

I huvudsak sker ridturerna före föreställningen kl.14:30-15:00, men om det är många som vill rida och inte hinner före föreställningen, så kan man anmäla sig för en ridtur i pausen istället.

Pris: 2 euro/ridtur (endast kontanter)

När: i samband med föreställningar på lördag och söndag kl.14:30-15:00

Om det åskar eller ösregnar blir ponnyerna rädda och stannar i stallet.

Årets pjäs är inställd!

Vi har beslutat att ställa in pjäsen Vi på Saltkråkan för 2020. Premiär skulle det ha blivit enligt plan i juni. Orsaken bakom beslutet är Covid-19 och osäkerheten med när publikevenemang kan bli aktuella igen. Det blir ingen pjäs senare i år heller.Läs mera »

Finns sommarteater söker två sommarjobbare!

Finns sommarteater söker två unga och glada personer som kan hjälpa till på spelplatsen och på kansliet med biljettförsäljning m.m. under perioden 1.6-30.6.2020. Skicka din ansökan och cv senast måndag 10.2 per e-post till martina.gardberg@ebuf.org.Läs mera »

Kansliet julstängt 19.12-6.1

God jul och gott nytt år!Läs mera »

Årets pjäs

Biljetter

Kontakt