Teckningstävling

 2023

I sommar spelas pjäsen Madicken upp på Finns teaterscen. I pjäsen kommer vi att få se Madicken tillsammans med lillasystern Lisabet, hennes mamma och pappa, Alva, Abbe, Lus-Mia, Mattis och Herr och Fru Nilsson. Nu vill vi att du ska göra din egen fria tolkning av vilka äventyr Madicken kan råka ut för tillsammans med de andra på Junibacken för att ha en chans att vinna fribiljetter till årets sommarteater!

Tävlingstiden: 1.4-2.5. Lämna in ditt bidrag senast 2.5 klockan 16.00

Tävlingsklasser: förskola, åk 1-2, åk 3-4, åk 5-6

Tävlingsmotiv: Fritt, utgående från Madicken

Utförandetekniken: Fri, men inga kopierade teckningar/bilder

Max papperstorlek: A3

Skriv på baksidan av din teckning: Ditt namn, din ålder, din hemadress, postnummer och stad, skolans namn, årskurs/klass.

Som pris i tävlingen kan du vinna fribiljetter till Madicken för 2 barn och 1 vuxen. Dessutom kommer de vinnande bidragen att vara utställda på spelplatsen hela säsongen.

Till läraren: De lärare som sänder in tävlingsbidrag från sin skola vill EBUF tacka genom att bjuda på teater. Sätt därför med dina egna kontaktuppgifter så får du en inbjudan!

Bidraget hämtas eller postas till: Esbobygdens ungdomsförbund. Vårt kansli finns i Karamalmen, i Gula huset, där också Musikinstitutet Kungsvägen finns. Adressen är:

Karaängsvägen 4 B 02610, Esbo