Pippi kiittää!

​Vuoden esityskausi on päättynyt - 4 892 henkilöä näki Finns sommarteaternin Pippi Långstrumpin!

Suuri ja lämmin kiitos mahtavalle yleisöllemme, joka esitys toisensa jälkeen täytti katsomon, nauroi, osoitti suosiotaan ja lauloi Pepin ja hänen ystäviensä kanssa! Juuri teille me teemme tätä. Tänä vuonna katsojamäärä oli huikeat 4 892 - vaikka meillä (suunnitellusti) oli yksi esitys vähemmän kuin edellisvuosina. 

Pippi Långstrump Finns sommarteaternilla 2019

 

Tänä kesänä Finns sommarteaternin näyttämön valtaa Astrid Lindgrenin rakastettu Peppi Pitkätossu! Esityksessä kuullaan Georg Riedelin tunnetut Peppi-laulut.  

Ohjauksesta vastaa viime vuoden tapaan Oskar Silén, joka aikaisemmin on ohjannut useita harrastajateattereita, mm. Lurens, AV-teatern, Fallåker ja Studentteatern, sekä työskennellyt näyttelijänä useimmissa suomenruotsalaisissa teattereissa. Oskar on myös moninkertaisesti palkitun lastenteatteri Taiminen alkuperäisjäsen.

- Peppi on sydämellinen tyttö, joka uskoo itseensä, uskaltaa haastaa perinteiset käyttäytymismallit ja kulkea omaa tietään, sanoo Oskar. Hän on kapinallinen, luova ja riippumaton - hyvä roolimalli!

Pepin roolissa vuorottelevat 16-vuotias Jenny Aminoff ja 11-vuotias Liv Wikström. 
Liv näyttelee Peppiä 6.6., 9.6., 12.6., 15.6., 17.6., 19.6., 26.6. ja 29.6.
Jenny näyttelee Peppiä 8.6., 11.6., 13.6., 16.6., 18.6., 25.6., 27.6. ja 30.6.

Käsikirjoitus: Astrid Lindgren
Musiikki: Georg Riedel
Ohjaus: Oskar Silén
Lavastus: Nicke von Weissenberg
Puvustus: Carmela Wager
Musiikin sovitus ja äänitys sekä ääni: Jonas Koivumäki
Koreografia: Anne Pihlström
Korrepetiittori: Thilia Tamminen
Tuottaja: Jonna Sundberg

 

Näyttämöllä:
Jenny Aminoff/Liv Wikström (Peppi) sekä Linus Laurén, Ellen Naakka, Robin Laurén, Anna Sundell, Lars M. Huldén, Robert Ingman, Jonna Sundberg, Ada Leislahti, Tommi Lempinen, Silja Eklund, Eddie Berger, Anna Kettunen, Felix Wahlström, Molla Lempinen, Sean Ingman ja Erik Ingman

 

Varaa liput

Årets pjäs

Biljetter

Kontakt